Cheesecake

Po slovensky tvarohový koláč chutí výborne a dá sa jesť donekonečna. Aspoň takto vraví moja mama ☺ Cheesecake je súčasťou efektného sladkého baru ale aj pochúťkou na chalupe. Je to unikát!

Tvaroh, riccota, mascarpone, jednoducho povedané smotanové alebo tvarohové syry sú základom obľúbenej torty na celom svete. Pridáme vajcia, kyslú smotanu, cukor, múku a do ovocných samozrejme veľa ovocia, do čokoládových kvalitnú 75% čokoládu, do makových kopec maku. Hruškový je vhodný skôr v zime, má perníkový základ cesta, karamelový, mandľový a nugátový sú v obľube celoročne. A takto by sme mohli opisovať podobne a podrobne všetky ďalšie.

Naše cheesecakes sú všetky pečené, lahodné oku aj chuťovým bunkám, mierne sladené, jemne zdobené. 

Poleva je vždy ganache rôznych príchutí. Že neviete, čo znamená ganache? Čokoláda- biela, mliečna alebo horká 75% so smotanou 33%. Nebíčko v ústach ☺

Dekorovanie jedlými kvietkami, či hoblinami z čokolády alebo kokosu, gaštanovým pyré ale tiež bohatou sezónnou ovocnou nádielkou, figami, levanduľou, pistáciami, pekanovými orechami, či lyofilizovaným – mrazom sušeným ovocím (100% čisté ovocie sušené v špeciálnych komorách pri teplote -60° C vo vákuu) 

Stačí si len vybrať:

Priemer je od 24 cm do 26 cm, cena od 27 s DPH – 30 Eur s DPH

  • Malinový cheesecake
  • Mandarínkový cheesecake
  • Čučoriedkový cheesecake
  • Višňový cheesecake
  • Mandľový cheesecake
  • Kokosový cheesecake
  • Čokoládový cheesecake
  • Banánovo-čokoládový cheesecake
  • Makový cheesecake
  • Slivkový cheesecake
  • Mango cheesecake
  • Hruškový  cheesecake
  • Vanilkový cheesecake
  • Nugátový cheesecake
  • Orieškový cheesecake
  • Karamelový cheesecake

Náš najobĺúbenejší je ľahučký jahodovýýýýýýýýýýýý cheesecake 

Na požiadanie pripravujeme na oslavy a candy bar tiež: 

Cheesecake minikocky 4x4cm cca 40g, cena 1,20 Eur s DPH

Cheesecake malé tortičky priemer 5 cm- 7cm, cca 90g- 120g, cena od 2,50 s DPH- 3,70 Eur s DPH

     

Na požiadanie vám upečieme aj cheesecake bez múky alebo s bezlaktózovými produktami.

Menu