Svadobné torty

Svadobná torta by mala byť skutočne jedinečná vzhľadom aj chuťou. V Cukrárni Mišák je to zákon

Všetky naše torty, vrátane prekrásnych svadobných, sú veľmi chutné, jemné, nadýchané, svieže a ľahké. Pripomínajú staré časy poctivých cukrární, keď vychýrený cukrár pripravil elegantnú a prekrásnu tortu z tých najkvalitnejších surovín – kvalitnej čokolády, masla, smotany, či pravej vanilky, pretože si vysoko vážil svojho zákazníka. Zároveň bol každý cukrársky výtvor jeho vizitkou a prestížou.

Kráčame však s dobou a sme inovatívni, a tak v našich tortách nechýba ani mascarpone, cream cheesse , čo im dáva ešte lahodnejšiu chuť.

Dnes je trendom, tak ako aj v dávnych časoch a v rozprávkach, mať svadobnú tortu s čo najviac „poschodiami“. Také nás veľmi bavia a tešíme sa každej náročnejšej torte. Sme kreatívny mladý tím pracovníkov a radi prijímame výzvy a objednávky podľa Vašich najrozmarnejších želaní.

Nevesty majú tú svoju „svadobnú“  často už dávno vysnívanú a do najmenších detailov nám ju popisujú.

Je pre nás cťou presne takú pre Vás vyčarovať.

Pokiaľ si lámete hlavu a neviete sa rozhodnúť, máme osvedčené poschodové torty, ktoré si objednávajú svadobné páry s mimoriadnou obľubou. Prispôsobujeme ich požadovanému štýlu, farebným kombináciám svadby, pridávame ovocie, orechy alebo karamel.

Dekoračné prvky, ktoré zdobia naše torty sú živé kvety, čerstvé ovocie, pusinky, bonbóny, či čokoláda a ak je to čo len maličká požiadavka, tak prírodné materiály. Všetko, čo je prírodné, zvyšuje originalitu torty a umocňuje svadobnú magičnosť.

Všetky torty vieme pripraviť aj viacposchodové.

Pri viacposchodových tortách je zvyčajne každé poschodie iné – korpusom aj plnkami.

Tvar torty: okrúhla, štvorcová, srdce

Zdobenie torty: ornamentami,  živými kvetmi, marcipánovými kvietkami, čipkou- textilnou alebo jedlou, čerstvým ovocím- jahody, čučoriedky, maliny, ananás, ríbezle, granátové jablko, figy, mango, lemon curd, passion fruit, makrónkami, šľahačkou, extra vintage, hoblinami čokolády a kokosu, lupienkami mandlí, lieskovcov, pistáciami, lámaným čokotransferom, , bielou čokoládou, tmavou čokoládou

Korpus: čokoládový, kakaový, vanilkový, orechový, lieskovcový, mandľový, makový, kokosový, punčový, vždy pokvapkaný koňakom a poliaty ovocnou šťavou, aby bol vláčny

Náplň torty: klasické maslové krémy, krémy s mascarpone, čokoláda: biela, horká, mliečna, gaštanové pyré, karamel, kávový krém, parížsky krém, tvarohový, kúsky ovocia alebo ovocné plnky, šľahačka

Bonus:  v každej torte je môj privátne pripravený Mišák džem: jahoda, malina, marhuľa, ríbezľa, višňa, čerešňa, čučoriedka, ale aj slivka alebo dula, čo každú tortu pozdvihne a teší sa mimoriadnej obľube.

Svadobná torta poťahovaná fondánom Biely fondán/marcipán je proste stále TOP a IN. Táto torta je vždy veľmi elegantná a stále žiadaná. Dáva svadobným momentom punc, noblesu a vysokú eleganciu.

Naked tzv.Nahá torta alebo Semi-naked tzv. Polonahá torta– jemne potiahnutá krémom zažíva v tomto období boom medzi tortami a u nás sa objednáva každý týždeň aspoň na jednu svadbu. Živé kvety, lupienky kvetov, ovocie a iné prírodné materiály zdobia naše nahé svadobné torty na viacerých poschodiach.

Drip torta preliata čokoládou- bielou, mliečnou, ale najmä horkou, stekajúcou po kréme alebo po fondáne. Vo vnútri lahodné plnky podľa želania na nadýchaných korpusoch, potretých domácim džemom Mišák. Tieto torty sú veľmi trendy a dajú sa vytvoriť na tisíc spôsobov

Vintage svadobná torta je stálym hitom tohto obdobia. Prenesený význam anglického slova vintage znamená niečo historické, výberové ale i klasické. Pôvodne sa pojem vintage vzťahoval na výnimočne ročníky vína, portského, alebo whisky. Neskôr sa v prenesenom význame slova začal používať na všetko „staré a dobré“. Poctivé maslové plnky, voňavé korpusy poliate koňakom. Orechy, mandle, čokoláda alebo holandské kakao. Čipky, starodávne brošne, drobné ružičky, elegancia. Jednoducho noblesa dávnych časov, ktorú vidno pri pohľade na každý kúsok torty a ktorú cítiť pri každom jej súste.

ART cake : reálnu umeleckú svadobnú tortu Vám exkluzívne upečieme iba u nás. V spolupráci s akademickou maliarkou Evou Abelovou Mišákovou (EMA) bude tá Vaša výtvarným originálom na zjedenie. Pripravujeme aj viac poschodové svadobné ART cakes.

Klasická svadobná: osvedčená klasika, nadýchané orechové, kakaové alebo vanilkové korpusy, Mišák   džem, poctivé a lahodné krémy, voňavé po likéri alebo koňaku. Obsypané orechami, mandľami a poliate čokoládou.

Menu