Torty v dennej ponuke cukrárne Mišák

Torty

Denne pre vás pečieme vynikajúce a oku lahodné torty a koláče okrúhleho tvaru, ktoré si môžete vychutnať v príjemnom prostredí našej Cukrárne Mišák alebo kúpiť/ objednať celé domov. Sú obľúbené aj ako darček, zdobia slávnostné stoly na rôznych oslavách & párty. Ak si kúpite celú tortu, nakrájate z nej 12 a viac kúskov. Pokiaľ vám pripravujeme event, vždy sú tieto koláče a torty súčasťou candy baru. Každá torta má svoju charakteristickú chuť a zdobenie. Na požiadanie vám vieme ponúknuť aj špeciálne zdobenie: meno, číslo, prskavka-ohňostroj, kvety, jedlé kvietky, oreo sušienky, pusinky, laskonky, oriešky, mandle, čokoládové dobroty (bonbóny, kinder vajíčko, alko alebo nealko miniatúrne fľaštičky)

Denne Vám u nás ponúkame:

Želé torta s tvarohom a ovocím / lesná zmes

Vláčny a šťavnatý piškótový korpus s tvarohovou maslovou náplňou. Mix ovocia maliny, černice, čučoriedky, ríbezle a jahody zaliate vrstvou ovocnej želatiny červenej farby.

Želé torta s tvarohom a ovocím /tropické ovocie

Vláčny a šťavnatý piškótový korpus s tvarohovou maslovou náplňou. Mix tropického ovocia kiwi, ananás, mandarinky zaliate vrstvou ovocnej čírej želatiny.

Želé torta s tvarohom a ovocím / maliny

Vláčny a šťavnatý piškótový korpus s tvarohovou maslovou náplňou. Veľká vrstva záhradných malín zaliatych vrstvou ovocnej želatiny červenej farby.

Želé torta s tvarohom a ovocím / jahody

Vláčny a šťavnatý piškótový korpus s tvarohovou maslovou náplňou. Vrstva jahôd krájaných na plátky, zaliatych ovocnou želatinou.

Želé torta s tvarohom a ovocím / čučoriedky

Vláčny a šťavnatý piškótový korpus s tvarohovou maslovou náplňou. Lesné čučoriedky, zaliate vrstvou ovocnej želatiny čučoriedkovej farby.

 Parížska torta

Nadýchané cesto s holandským kakaom, pokropené mandľovým likérom Amaretto, svieži, kyselkavý džem Mišák, pravá parížska šľahačka- smotana 33%, čokoláda 70%, čokoládová poleva, zdobenie šľahačkou, višňou, čokoládovým dekoratívnym prvkom

Sacherova torta

Slávna viedenská  legendárna torta si našla stále miesto aj na našom predajnom pulte Cukrárne Mišák.

Maslové, čokoládové cesto tajnej receptúry, preliate po upečení horúcim marhuľovým džemom. Z vonka je ošatená v plášti z čokoládovej polevy. Ku prezentácii jej stačí len nápis jej stvoriteľa ,, Sacher,, a kopček čerstvej šľahačky. Vyskúšajte ju u Nás 🙂

 

Čokoládová torta

Jemný korpus s výraznou chuťou po čokoláde 70%, zvlhčený likérom a čokoládovým krémom- šľahačka s horúcou čokoládou. Torta je obliata čokoládou na 100 spôsobov. Efektná a veľmi chutná.

Kubánska torta (obľúbená torta, ktorú ešte každý nepozná….)

Kuba – krajina žltých banánov a večných nádejí. Torta – kubánsky svieža a výrazná.

Podobne ako pri torte parížskej sa aj kubánska skladá z kyprého kakaového cesta, pokropeného likérom. Husto navrstvené polovice banánov sú pokryté bohatou nádielkou horkastej čokoládovej šľahačky. Zdobená je čokoládovou polevou, krémom a rozličnými  doplnkami

Jadranská torta ( lieskovcová)

Ďalšia z radu tort, ktoré v cukrárni nesmú chýbať

3 vrstvy priam volajú, zjedz ma, som tu pre teba a som chutná

Kakaový korpus, výrazný lieskovcový krém z masla, šľahačková smotana, zdobená lieskovcami. Čo viac dodať

 

Kokosová torta ( šťavnatá vrstva kokosu)

V našom prevedení ju ponúkame ako dve vrstvy tenšieho kakaového cesta, čokoládový maslový krém a v strednej časti veľká vrstva šťavnatej kokosovej náplne. Zdobená je čokopolevou, krémom a guličkou v kokose

Schwarzwald torta ( torta z čierneho lesa)

Vysoký korpus s nádychom škorice, mandľovej múky a kakaa je naplnený striedavo dvomi náplňami. A to šľahačkou a kyselkavým želé z višní.

Medzi krémom nájdete aj kúsky višní a čerešní, ktoré v spojení s korpusom dávajú torte jej jedinečnú chuť.

Red velvet torta ( červený zamat)

Prečo zamat? Prečo taký záhadný názov? Oproti našim iným tortám sa odlišuje farebne i chuťovo. Red velvet korpus je RED- teda červený, túto farbu získava reakciou kyslého cmaru, ktorý sa mieša s kakaom a sódou,  kúsok alchímie docieli tento farebný efekt.

Plníme ho krémom z mascarpone a smotany, dozdobený je  čerstvým ovocím a čučoriedkovým želé.

Margot torta

Obľúbená tyčinka Margot sa stala inšpiráciou a vytvoril som tortu tejto skvelej chute.

Kakaový jemný korpus, 2krát plnený plnkou z masla a margot krémom, šľahačka 33%, kokos. Zdobenie? Jedine kúskami Margotky

Medový kremeš torta (len na objednávku)

Preto, že si ju obľúbila moja rodina, ponúknem ju aj tej vašej…..

Tak ako pri medovom krémeši, nie je v nej nič iné ako vrchný a spodný medový plát, jedna vrstva pudingového, žĺtkového krému a druhá vrstva 33% šľahačkovej smotany.

Punčová torta (len na objednávku)

Punčák, čiže punčový rez, tak obľúbený nielen u detí, sa u nás v Cukrárni Mišák pečie vo veľkom. Pre vyvolených ho vieme zhotoviť aj v tortovom prevedení. Pláty potreté Mišák marhuľovým džemom, striedavo poliate punčovým sirupom. Ostatné ingriediencie sú tajnéJ

Zdobenie punčovou polevou a dozdobenie podľa požiadavky.

 

Makovo maková torta s malinovým džemom ( mak modrý, nielen v štrúdle a závine dobrý)

Aj keď je mak zdravý a jeho výraznú chuť mnohí zbožňujú, v dezertoch a tortách sa používa už menej.

Skúsili sme teda makový korpus rozkrojiť na 3 vrstvy, cesto potrieť sviežim domácim malinovým džemom a naplniť ho maslovým krémom s mletým makom a nadľahčili ho našľahanou smotanou…. Maku svedčia jahody, čučoriedky, maliny, lesné ovocie ale aj lieskovce a čokoláda. Výsledok stojí za to, presvedčte sa sami.

Menu