Každá torta by mala byť skutočne jedinečná vzhľadom aj chuťou. V Cukrárni Mišák je to zákon  🙂

Všetky naše torty sú veľmi chutné, jemné, nadýchané, svieže a ľahké. Pripomínajú staré časy poctivých cukrární, keď vychýrený cukrár pripravil elegantnú a prekrásnu tortu z tých najkvalitnejších surovín – kvalitnej čokolády, masla, smotany, či pravej vanilky, pretože si vysoko vážil svojho zákazníka. Zároveň bol každý cukrársky výtvor jeho vizitkou a prestížou.

Kráčame však s dobou a sme inovatívni, a tak v našich tortách nechýba ani mascarpone, cream cheesse , čo im dáva ešte lahodnejšiu chuť.

Dekoračné prvky, ktoré najčastejšie zdobia naše torty sú čerstvé ovocie, pusinky, bonbóny, či čokoláda a ak je to čo len maličká požiadavka, tak prírodné materiály. Všetko, čo je prírodné, zvyšuje originalitu torty.

Tvar torty: okrúhla, štvorcová, srdce, oválna, kniha, podkova, originálne tvary- peň, súdok piva a podobne.

Korpus: čokoládový, kakaový, vanilkový, orechový, lieskovcový, mandľový, makový, kokosový, punčový, vždy pokvapkaný koňakom alebo poliaty ovocnou šťavou, aby bol vláčny.

Náplň torty: klasické maslové krémy, krémy s mascarpone, čokoláda: biela, horká, mliečna, gaštanové pyré, makový krém, karamel, kávový krém, parížsky krém, tvarohový krém, kúsky ovocia alebo ovocné plnky, šľahačka

Bonus:  v každej torte je privátne pripravený Mišák džem: jahoda, malina, marhuľa, ríbezľa, višňa, čerešňa, čučoriedka, ale aj slivka alebo dula, čo každú tortu pozdvihne a teší sa mimoriadnej obľube.

Zdobenie torty: čerstvým ovocím- jahody, čučoriedky, maliny, ananás, ríbezle, granátové jablko, figy, mango, lemon curd, passion fruit, makrónkami, šľahačkou, hoblinami čokolády a kokosu, lupienkami mandlí, lieskovcov, pistáciami, lámaným čokotransferom, , bielou čokoládou, tmavou čokoládou,

Vintage: ornamentami,  živými kvetmi, marcipánovými kvietkami, čipkou- textilnou alebo jedlou,

Žiadané sú aj torty poťahované fondánom. Pri včasnej rezervácii vieme ozdobiť tortu jedlým obrázkom.

Všetky torty môžeme pripraviť aj viacposchodové.

Pri viacposchodových tortách je zvyčajne každé poschodie iné – korpusom aj plnkami.